​Gallakjoler i vintage og moderne stil

Hos Brides by Kaliszan tilbyder vi brugte gallakjoler og konfirmationskjoler til vores mange kunder i Solrød, København og Sjælland. Vi synes det er synd, at de skønne kjoler kun bliver brugt én gang, så vi har samlet et bredt udvalg af forskellige typer brugte gallakjoler og konfirmationskjoler, og der er noget for enhver smag.

Skal du til gallafest på dit studie, eller skal du konfirmeres?

Kom og se vores mange smukke gallakjoler og konfirmationskjoler. Prøv alle dem, du har lyst til i vores showroom, hvor du får en kyndig vejleder til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole til dig. Vi fører gallakjoler i alle størrelser, så tag endelig dine veninder med under armen, så I alle kan blive flot klædt på en til særlig aften. Hvis du er kommende konfirmand, så kom forbi og se vores unikke udvalg. Vi syr gerne om, tilpasser og retter til, så kjolen får det helt rigtige udtryk.

Festlige, brugte gallakjoler til salg

Skal du bruge en flot gallakjole til fest, har du mulighed for at både købe en brugt gallakjole. Synes du ikke, at du vil spendere en masse penge på en kjole, du måske kun agter at bruge en enkelt gang, kan du købe en brugt kjole hos os. Bagefter kan du aflevere den igen, og få noget af købsprisen tilbage, hvis den er i fin stand.

​Vi er meget fleksible, og vi har stor interesse i at hjælpe dig med at finde noget, der passer til din stil. Vi lever af glade og tilfredse kunder og gør derfor, hvad vi kan for at klæde dig flot på. Vælg mellem mere spraglede gallakjoler og de mere klassiske. Der er en kjole til alle kvinder – i alle størrelser og højder. Kom og se vores unikke udvalg.

Vi hjælper dig med det perfekte match, når du skal finde en gallakjole

Vi er altid parate til at hjælpe og servicere dig efter bedste evne, så de brugte kjoler igen kan komme ud og gøre glæde, samtidig med at de unge kunder sparer mange penge. Vi har mange gallakjoler og hjælper dig med pasform og tilpasning.

Sammen skal vi nok finde den helt ideelle gallakjole til dig, så du kommer til at se fantastisk ud. Vi glæder os til at tage godt imod dig i vores flotte showroom.

Kontakt os for at booke en tid hos en af vores dygtige specialister på telefon 2452 2810 eller skriv til contact@bridesbykaliszan.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book en konsultation!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

Telefon: 2452 2810

Send e-m​ail

CVR: 34112045​

Find butikken

Brides by Kaliszan

Åsvej 3, Jersie

DK-2680 Solrød 

CVR: 34112045