​Vintage brudekjole til leje

​Er en vintage brudekjole på din ønskeliste over brudekjoler til dit forestående bryllup, har vi hos Brides by Kaliszan mange vintage brudekjoler i alle størrelser. Vi tager udgangspunkt i de skønne, gamle brudekjoler og sammen med kunden bestemmer vi os for mindre tilpasninger, eller større omforandringer af brudekjolens design. F.eks. er det blevet meget populært at korte brudekjolerne af, så de er i kortere 50’er-stil.

Vi tilføjer eller fjerner sløjfer, perler, pailletter og blonder, så din vintage brudekjole får lige præcis dét look, du ønsker. Der er derfor rig mulighed for, at du får en kjole med charme og stil fra fordums tid, og som du selv kan sætte dit præg på. Sætter du pris på en flot, klassisk brudekjole, der er brugt og tilpasset efter dine unikke mål, kan vi re-designe din brudekjole, således at den passer perfekt til dig. Lad os hjælpe dig med at finde din drømmekjole - book en tid hos os sammen med dine veninder, din søster og/eller din mor.

Brugte vintage brudekjoler til enhver smag

Søger du brugte vintage brudekjoler, fordi at det betyder noget for dig, at din kjole har stil og charme fra 40’erne eller senere, har vi et flot og spændende udvalg af de smukkeste brudekjoler.

​​Det kan være meget svært at forestille sig det endelige udtryk, hvis man ikke prøver. I Brides by Kaliszan har du mulighed for at prøve alle de vintage brudekjoler, du overhovedet har lyst til - og der er intet krav om, at du skal købe eller leje, når du forlader vores showroom. … Og det koster selvfølgelig ikke noget at booke en konsultation. Se vores galleri, hvor der er vintage brudekjoler og andre brugte brudekjoler til enhver smag - sammen skal vi nok finde en, der passer helt perfekt til dig… Eller vi laver de forandringer, der er nødvendige for, at du har din unikke kjole til den store dag.

Book en tid og prøv vores kjoler

Har du lyst til at prøve nogle af vores vidunderlige, brugte vintage brudekjoler, er du mere end velkommen til at kontakte os for en aftale. Vi lytter og kommer med forslag ift. dine ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og have nogle hyggelige timer sammen med alle vore smukke kjoler. Vi tilpasser dem, så de passer helt nøjagtigt til dig og din stil.

Du kan kontakte os på telefon 2452 2810 eller skriv til contact@bridesbykaliszan.dk. Vi glæder os til at se dig i vores showroom, hvor vi nok skal tage os godt af dig.​

Book konsultation

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S​alonen er kun åben efter aftale, men vi er meget fleksible og kan åbne weekender og aftener, så vidt det overhovedet kan lade sig gøre. Bestil venligst altid tid via kontaktformularen eller ring på telefon 2452 2810.

Hold dig opdateret!​

Hold dig opdateret om nye kjoler, events og aktiviteter på butikkens Facebook og Instagram sider.

​Brides by Kaliszan

​Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

​Kontakt

Telefon: 2452 2810

Send e-mail

CVR: 34112045