​Vintage brudekjole

Hos Brides by Kaliszan kan du leje lige præcis dén vintage brudekjole, du altid har gået og drømt om at bære på din store dag.​

​Støt bæredygtighed og lej en smuk vintage brudekjole til dit bryllup

​Er en vintage brudekjole på din ønskeliste over brudekjoler til dit forestående bryllup, har vi hos Brides by Kaliszan mange vintage brudekjoler i alle størrelser.

Vi tager udgangspunkt i de skønne, gamle brudekjoler og sammen med kunden bestemmer vi os for mindre tilpasninger eller større forandringer af brudekjolens design. F.eks. er det blevet meget populært at korte brudekjolerne af, så de er i kortere 50’er-stil.

Vi tilføjer eller fjerner sløjfer, perler, pailletter og blonder, så din vintage brudekjole får lige præcis dét look, du ønsker. Der er derfor rig mulighed for, at du får en kjole med charme og stil fra fordums tid, og som du selv kan sætte dit præg på.

Sætter du pris på en flot, klassisk brudekjole, der er brugt og tilpasset efter dine unikke mål, kan vi re-designe din brudekjole, således at den passer perfekt til dig.

Lad os hjælpe dig med at finde din drømmekjole - book en tid hos os sammen med dine veninder, din søster og/eller din mor.

Brugte vintage brudekjoler til enhver smag

Søger du brugte vintage brudekjoler, fordi det betyder noget for dig, at din kjole har stil og charme fra 40’erne eller senere, så har vi et flot og spændende udvalg af de smukkeste brudekjoler.

​​Det kan være meget svært at forestille sig det endelige udtryk, hvis man ikke prøver den enkelte kjole på.

I Brides by Kaliszan har du rig mulighed for at prøve alle de vintage brudekjoler, du overhovedet har lyst til - og der er intet krav om, at du skal købe eller leje en brudekjole, når du forlader vores showroom.

…og det koster selvfølgelig ikke noget at booke en konsultation.

Se vores inspirationsgalleri, hvor der er vintage brudekjoler og andre brugte brudekjoler til enhver smag - sammen skal vi nok finde en, der passer helt perfekt til dig. Hvis ikke, laver vi de forandringer, der er nødvendige for, at du har din unikke kjole til din store dag.

Find din vintage brudekjole i København hos Brides by Kaliszan

Er du på udkig efter den perfekte vintage brudekjole i København eller omegn? Hos Brides by Kaliszan finder du de smukkeste brugte brudekjoler, som tager dig tilbage til de gode gamle dage på bedste vis.

Vores butik er beliggende i Solrød, men vi elsker at tage kommende brude ind fra andre steder også. For os betyder det ingenting, hvor du er fra.

Alle er velkomne til at booke en konsultation hos os, så de kan komme og se vores kjoler og måske endda finde en smuk kjole til dem selv. Vi yder den samme gode service og giver den samme behandling til alle, som kommer på besøg i vores butik.

Vores største mission er at glæde så mange af vores kunder som muligt. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde udlejning af vores smukke brugte brudekjoler, så der er flere end bare én, som kan få glæde af den samme unikke kjole.

På denne måde støtter vi i fællesskab op om bæredygtighed, og er derved med til at hjælpe miljøet på rette vej. Selvom kjolerne er brugte, tilpasser vi dem efter den enkelte, så den alligevel er unik for netop dig som brud. Det er trods alt din store dag, som kjolen skal bruges på.

​Kontakt os endelig hvis du søger inspiration eller vejledning til at finde en vintage brudekjole i København.

Vi kan med al sandsynlighed finde den perfekte løsning til lige præcis dig, som søger den perfekte brudekjole fra en anden tid - og som samtidig er bæredygtig, da alle vores kjoler er genbrug.bridesbykaliszan_billeder-24

Book en tid og prøv vores kjoler

Har du lyst til at prøve nogle af vores vidunderlige, brugte vintage brudekjoler eller måske en af vores vintage gallakjoler? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en aftale. Vi lytter og kommer gerne med forslag ift. dine ønsker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og have nogle hyggelige timer sammen med alle vores smukke kjoler. Vi tilpasser dem, så de passer helt nøjagtigt til dig og din stil.

Du kan kontakte os pr. telefon 24 52 28 10,​mail​, Facebook eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at se dig i vores showroom, hvor vi nok skal tage os godt af dig.​

Book konsultation

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S​alonen er kun åben efter aftale, men vi er meget fleksible og kan åbne weekender og aftener, så vidt det overhovedet kan lade sig gøre. Bestil venligst altid tid via kontaktformularen eller ring på telefon 2452 2810.

Hold dig opdateret!​

Hold dig opdateret om nye kjoler, events og aktiviteter på butikkens Facebook og Instagram sider.

​Brides by Kaliszan

​Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

​Kontakt

Telefon: 24 52 28 10

Send e-mail

CVR: 34112045