Lej en brudekjole i stedet for at købe​

Lej en brudekjole her hos Brides by Kaliszan i høj kvalitet, som er tilpasset helt unikt til dig.​

​Er du ved at afsøge muligheder inden for brudekjoler i Solrød, København eller andre steder på Sjælland, har vi et bredt udvalg af forskellige brudekjoler.

​Vi har noget for enhver smag, da vi har mange forskellige stilarter og størrelser. Vi har vintage brudekjoler helt tilbage fra 40’erne, retro-kjoler fra 80’erne og 90’erne, og helt moderne kjoler.

​Lej en brudekjole i stedet for at købe og få den syet til efter dine mål, så den passer helt perfekt. ​Uanset om du er til en re-designet brugt brudekjole eller til helt nye og moderne brudekjoler, er der et stort udvalg. Lige fra det helt enkle til de store kjoler.

​Du kan leje en brudekjole eller købe den – uanset stilart og størrelse. Kort og godt er der brugte brudekjoler til leje for enhver smag. Almindelig tilpasning er inkluderet i prisen.

En brudekjole skal prøves. De fleste brude har gjort sig mange tanker og idéer om, hvordan brudekjolen skal se ud, men man kommer ikke udenom, at en brudekjole skal prøves.

​​Det kan være meget svært at forestille sig det endelige udtryk, hvis man ikke prøver. I Brides by Kaliszan har du mulighed for at prøve alle de brudekjoler, du overhovedet har lyst til - og der er intet krav om, at du skal købe eller leje, når du forlader vores showroom. … Og det koster selvfølgelig ikke noget at booke en konsultation.

Book en tid og prøv vores kjoler

Har du lyst til at prøve nogle af vores smukke brudekjoler, er du mere end velkommen til at kontakte os for en aftale. Vi lytter og kommer med forslag ift. dine ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og have nogle hyggelige timer sammen med alle vore smukke kjoler. Vi tilpasser dem, så de passer helt nøjagtigt til dig og din stil.

Du kan kontakte os på telefon 2452 2810 eller skriv til contact@bridesbykaliszan.dk. Vi glæder os til at se dig i vores showroom, hvor vi nok skal tage os godt af dig.

Book konsultation

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S​alonen er kun åben efter aftale, men vi er meget fleksible og kan åbne weekender og aftener, så vidt det overhovedet kan lade sig gøre. Bestil venligst altid tid via kontaktformularen eller ring på telefon 2452 2810.

Hold dig opdateret!​

Hold dig opdateret om nye kjoler, events og aktiviteter på butikkens Facebook og Instagram sider.

​Brides by Kaliszan

​Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

​Kontakt

Telefon: 2452 2810

Send e-mail

CVR: 34112045