​Lej brudekjole

Besøg Brides by Kaliszan og lej dén vintage brudekjole, som du altid har gået og drømt om at bære på din store dag.​

Vælg bæredygtighed og lej en brudekjole til din store bryllupsdag

Lej en brudekjole i høj kvalitet her hos Brides by Kaliszan, som er helt unikt tilpasset til dig.​

​Vi har noget for enhver smag, da vi har mange forskellige stilarter og størrelser. Vi har vintage brudekjoler og vintage gallakjoler helt tilbage fra 40’erne, retro-kjoler fra 80’erne og 90’erne, og helt moderne kjoler.

​Lej en brudekjole i stedet for at købe en ny. Få den syet til efter dine mål, så du på din bryllupsdag har en kjole, der passer dig helt perfekt. ​Uanset om du er til en re-designet brugt brudekjole eller til helt nye og moderne brudekjoler, har vi et stort udvalg. Lige fra det helt enkle til de store kjoler.

​Du kan leje en brudekjole eller købe den – uanset stilart og størrelse. Kort sagt er der brugte kjoler til leje for enhver smag. Almindelig tilpasning er inkluderet i prisen.

En brudekjole skal gerne prøves på. De fleste brude har gjort sig mange tanker og idéer om, hvordan brudekjolen skal se ud. Man kommer dog ikke udenom, at en brudekjole skal prøves - måske et par gange endda.

​​Det kan være meget svært at forestille sig det endelige udtryk, hvis man ikke prøver den først. I Brides by Kaliszan har du mulighed for at prøve alle de brudekjoler, du overhovedet har lyst til - og der er intet krav om, at du skal købe eller leje, når du forlader vores showroom.

…og det koster selvfølgelig ikke noget at booke en konsultation.

bridesbykaliszan_billeder-19

Smukke bryllupskjoler i København til din store dag

​Er du ved at afsøge muligheder inden for brudekjoler i København, Solrød eller andre steder på Sjælland? Så har vi et bredt udvalg af forskellige bryllupskjoler til dig.

Vores butik er beliggende i Solrød, men vi elsker at tage imod kunder andre steder fra. For os betyder det ikke noget, hvor du er fra - alle er velkomne og alle får selvfølgelig den samme behandling og service.

Kontakt os endelig hvis du søger inspiration eller vejledning til bryllupskjoler i København. Sammen kan vi med al sandsynlighed finde den perfekte løsning til lige præcis dig, som søger en utrolig smuk og bæredygtig løsning til din store dag.

Book en tid og prøv vores kjoler

Har du lyst til at prøve nogle af vores smukke brudekjoler, er du mere end velkommen til at kontakte os for en aftale. Vi lytter altid til dig og kommer med forslag ift. dine ønsker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor, og have nogle hyggelige timer sammen med alle vore smukke kjoler. Vi tilpasser dem gerne, så de passer helt nøjagtigt til dig og din stil.

Du kan kontakte os per telefon 24 52 28 10, mail, Facebook eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at se dig i vores showroom, hvor vi nok skal tage os godt af dig.

Book konsultation

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S​alonen er kun åben efter aftale, men vi er meget fleksible og kan åbne weekender og aftener, så vidt det overhovedet kan lade sig gøre. Bestil venligst altid tid via kontaktformularen eller ring på telefon 2452 2810.

Hold dig opdateret!​

Hold dig opdateret om nye kjoler, events og aktiviteter på butikkens Facebook og Instagram sider.

​Brides by Kaliszan

​Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

​Kontakt

Telefon: 24 52 28 10

Send e-mail

CVR: 34112045