Festlige, brugte gallakjoler til salg

Hos Brides by Kaliszan tilbyder vi brugte gallakjoler og konfirmationskjoler til vores mange kunder i Solrød, København og Sjælland. Vi synes det er synd, at de skønne kjoler kun bliver brugt én gang, så vi har samlet et bredt udvalg af forskellige typer brugte gallakjoler og konfirmationskjoler, og der er noget for enhver smag.

Skal du til gallafest på dit studie, eller skal du konfirmeres og tænker du bæredygtigt?

Kom og se vores mange smukke gallakjoler og konfirmationskjoler. Prøv alle dem, du har lyst til i vores showroom, hvor du får en kyndig vejleder til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole til dig. Hvis du er kommende konfirmand, så kom forbi og se vores udvalg. Vi syr gerne om, tilpasser og retter til, så kjolen får det helt rigtige udtryk.

​Skal du bruge en flot gallakjole til fest, har du mulighed for at købe en brugt gallakjole. Synes du ikke, at du vil spendere en masse penge på en kjole, du måske kun agter at bruge en enkelt gang, kan du købe en brugt kjole hos os. Bagefter kan du aflevere den igen, og få noget af købsprisen tilbage, hvis den er i fin stand.

​Vælg mellem mere spraglede gallakjoler og de mere klassiske. Der er en kjole til alle kvinder – i alle størrelser og højder. Kom og se vores unikke udvalg.

Kontakt os for at booke en tid hos en af vores dygtige specialister på telefon 2452 2810 eller skriv til contact@bridesbykaliszan.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book konsultation

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S​alonen er kun åben efter aftale, men vi er meget fleksible og kan åbne weekender og aftener, så vidt det overhovedet kan lade sig gøre. Bestil venligst altid tid via kontaktformularen eller ring på telefon 2452 2810.

Hold dig opdateret!​

Hold dig opdateret om nye kjoler, events og aktiviteter på butikkens Facebook og Instagram sider.

​Brides by Kaliszan

​Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

​Kontakt

Telefon: 2452 2810

Send e-mail

CVR: 34112045