Vintage gallakjoler

Er du på udkig efter en af vores smukke vintage gallakjoler ​og ​går du samtidig ind for bæredygtighed? Perfekt!

Festlige, brugte vintage gallakjoler til salg og til leje

Hos Brides by Kaliszan tilbyder vi brugte gallakjoler og konfirmationskjoler til vores mange kunder i Solrød, København og Sjælland.

Vi synes det er synd, at de skønne kjoler kun bliver brugt én gang, så vi har samlet et bredt udvalg af forskellige typer brugte gallakjoler og konfirmationskjoler, så der er noget for enhver smag.

Skal du til gallafest på dit studie, eller skal du konfirmeres og tænker du bæredygtigt?

Kom og se vores mange smukke gallakjoler og konfirmationskjoler. Prøv alle dem, du har lyst til i vores showroom, hvor du får en kyndig vejleder til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole til dig.

Hvis du er kommende konfirmand, så kom forbi og se vores udvalg. Vi syr gerne om, tilpasser og retter til, så kjolen får det helt rigtige udtryk.

Find dig en flot brugt gallakjole til dit næste store arrangement

Skal du bruge en flot kjole til fest, så har du mulighed for at købe en brugt gallakjole hos os.

Har du ikke lyst til at spendere en masse penge på en kjole, du måske kun agter at bruge en enkelt gang, kan du vælge den bedre og mere bæredygtige løsning og finde en brugt gallakjole hos os.

Bagefter kan du aflevere den igen, og få noget af købsprisen tilbage, hvis den er i fin stand.

​Vælg mellem de spraglede gallakjoler og de lidt mere klassiske. Der er en kjole til alle kvinder – i alle størrelser og højder. Kom og se vores unikke udvalg.

Vi tilbyder brugte gallakjoler & konfirmationskjoler i København

​Hos Brides by Kaliszan finder du nogle af de flotteste aflagte gallakjoler og konfirmationskjoler i København.

Vi går ind for bæredygtighed, og har siden starten fået doneret en masse brugte kjoler, da mange folk ligesom os selv, ser det som en oplagt mulighed at få genbrugt dem.

Så selvom de er brugt få gange, kan de altså sagtens komme ud blandt folket og skabe glæde på ny.

Du kan både leje og købe vores smukke kjoler. Så hvis du er interesseret i en kjole, som du måske tænker du skal have på til flere arrangementer i fremtiden, er dette bestemt også en mulighed.

Vi synes det er en skam, at der er så mange fantastiske galla- og konfirmationskjoler, som hænger hjemme i folks klædeskabe uden at blive brugt, da de sagtens kan skabe glæde hos en ny person.

Er du interesseret i at vide mere om vores gallakjoler og konfirmationskjoler, så er vi beliggende lige udenfor København.

Du kan også kontakte os for at booke en tid hos en af vores dygtige specialister på telefon 24 52 28 10, mail, Facebook eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og evt. invitere dig ind i vores vidunderlige showroom.

Book konsultation

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S​alonen er kun åben efter aftale, men vi er meget fleksible og kan åbne weekender og aftener, så vidt det overhovedet kan lade sig gøre. Bestil venligst altid tid via kontaktformularen eller ring på telefon 2452 2810.

Hold dig opdateret!​

Hold dig opdateret om nye kjoler, events og aktiviteter på butikkens Facebook og Instagram sider.

​Brides by Kaliszan

​Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

​Kontakt

Telefon: 24 52 28 10

Send e-mail

CVR: 34112045