Lej en brudekjole i stedet for at købe

Lej en brudekjole her hos Brides by Kaliszan i høj kvalitet, som er tilpasset helt unikt til dig. Er du ved at afsøge muligheder inden for brudekjoler i Solrød, København eller andre steder på Sjælland, har vi et bredt udvalg af forskellige brudekjoler. Vi har noget til enhver smag, da vi har mange forskellige stilarter og størrelser. Vi har vintage brudekjoler helt tilbage fra 40’erne, retro-kjoler fra 80’erne og 90’erne, og helt moderne kjoler.

Lej en brudekjole i stedet for at købe og få den syet til efter dine mål, så den passer helt perfekt. Lige nu er det særligt de helt gamle brudekjoler og brudekjoler 00’erne der er eftertragtede. Men også retro-kjolerne fra 90’erne er efterspurgt. De er i rigtig prinsessestil, og er lette at omforandre efter ønske. Er du mere til helt nye og moderne brudekjoler, har vi rigtig mange af dem også. Lige fra det helt enkle til de store kjoler. Du kan leje en brudekjole eller købe den – uanset stilart og størrelse. Kort og godt er der brugte brudekjoler til leje for enhver smag.

Hos os kan du leje en brudekjole, der er brugt men re-designet og i fin stand

Har du ikke et behov for, at din brudekjole skal være helt ny? Lej en brudekjole, der er brugt og få den re-designet, således at den passer til din stil og din figur.

Vi tager løbende brudekjoler ind, som vi reparerer, re-designer og sælger eller udlejer.

​Hos os er du altid velkommen til at bestille en tid, så du kan se nærmere på vores flotte udvalg af de mest prægtige brudekjoler. Vi har dem i mange størrelser, så der er helt sikkert også en, der passer til dig. Lej en ​brudekjole hos os under hyggelige forhold, hvor vi tager os rigtig godt af dig, mens du prøver kjoler. Der er helt bestemt intet pres i forhold til, at du skal leje eller købe. Det vigtigste er, at du finder den perfekte brudekjole til din store dag.

Lej til en konkurrencedygtig pris

Har du ikke lyst til at købe en ny brudekjole, da du hellere vil have en brugt, der bliver tilpasset? Lej en brudekjole hos os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Bestil en tid hos os, så vi kan hjælpe og vejlede dig. Vi skal nok sørge for, at dig og din mor og dine veninder får en sjov og hyggelig dag, hvor du forhåbentlig finder kjolen.

Ring til os for at aftale nærmere på telefon 2452 2810 eller skriv til contact@bridesbykaliszan.dk. Vi glæder os til at se dig.

Book en konsultation!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

Telefon: 2452 2810

Send e-m​ail

CVR: 34112045​

Find butikken

Brides by Kaliszan

Åsvej 3, Jersie

DK-2680 Solrød 

CVR: 34112045