Brugte brudekjoler redesignes og tilpasses

Søger du brugte brudekjoler i Solrød, København eller andre steder på Sjælland, forhandler vi hos Brides by Kaliszan en bred palet af forskellige, brugte brudekjoler i høj kvalitet. Vi tager brudekjoler ind, som vi reparerer, re-designer og sælger eller udlejer til alle brude, der ønsker en helt særlig brudekjole. I øjeblikket har vi en del brugte brudekjoler i retro-stil fra 80’er og 90’er brudekjoler. De er i øjeblikket meget in, med en del omforandringer.

Ud over retro-kjolerne, har vi også brugte brudekjoler i ægte vintage fra 40’erne og 70’erne samt lettere brugte brudekjoler fra 00’erne og helt op til i dag. Vi har som sagt noget for enhver smag, hvorfor du også finder de helt moderne, og helt nye modeller, hvis du foretrækker det. Forelsker du dig i en af de mange brugte brudekjoler, men ønsker at få lavet lidt om på den, er det intet problem.

Se på brugte brudekjoler – få din egen stil - og understøt genbrugstanken

Er du ved at sondere terrænet for at finde den helt perfekte brudekjole, og vil du gerne have din helt egen stil, spare penge i forhold til at købe en helt ny, og samtidig støtte op om genbrugstanken, er vores brugte brudekjoler det oplagte valg. Her har du nemlig mulighed for unik tilpasning og omforandring, så kjolen bliver helt DIN. Hos os bliver hele processen taget seriøst, hvilket typisk kræver mindst én fitting.

Du er altid velkommen til at komme at prøve alle vores brugte brudekjoler, så du kan se, om her er noget for dig. Der er intet pres i forhold til køb eller leje, og vi tager os god tid til at servicere og vejlede dig, så du føler dig godt til rette. Det er naturligvis gratis at prøve brudekjoler hos os. Det vigtigste er, at du ender med den perfekte brudekjole, der sidder som den skal. Vi har kjoler i mange størrelser forskellige designs, og vi er parate til at sy om, hvis dette er dit ønske.

​Bestil tid og prøv din drømmebrudekjole

Er du interesseret i en eller flere af vores brugte brudekjoler, som du har set i vores galleri, er du naturligvis mere end velkommen til at bestille en tid, så du kan udleve din drøm.

Tag dine veninder, søster og mor under armen og prøv alle de kjoler, du har lyst til. Vi sørger for, at I har det rigtig hyggeligt, mens I er her.

Kontakt os for at bestille en tid eller for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring på telefon 2452 2810 eller skriv til contact@bridesbykaliszan.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din brudekjole.​​

Book en konsultation!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Brides by Kaliszan

Åsvej 3

2680 Solrød

Telefon: 2452 2810

Send e-m​ail

CVR: 34112045​

Find butikken

Brides by Kaliszan

Åsvej 3, Jersie

DK-2680 Solrød 

CVR: 34112045